نمایش دقیق و واقعی تر در گوگل
با سلام
در این پست میخوام راجب با نمایش نتایج گوگل صحبت کنم
و اینکه بدونیم آبا هر چیزی رو که ما سرچ میکنیم و نتایجی رو که گوگل به ما نشون میده مطمئنا دقیق و درست هستش یا احتمالش هست یکسری سایتارو بالا پایین نشون بده و نمایش دقیقی نباشه ؟ !!
زمانی که ما از گوگل استفاده میکنیم و با هر مرورگری وارد گوگل میشیم و هر سرچی که انجام میدیم و هر فعالیتی که میکنیم یکسری داده ها یا اطلاعات رو گوگل از ما میگیره بدونکه که ما در جریان باشیم یا اینکه بدونیم ! و اینکه یکسری داده ها هم در قالب کوکی ها یا هیستوری رو سیستم ما ذخیره میشه .
میخوام بگم که اگر ما یکبار سرچ کردیم " دانلود اهنگ های جدید " و نتایجی رو به ما نشون داد اطلاعاتی از اون سرچ در قالب کوکی و هیستوری میره میشینه رو سیستم و مرورگر اون رو هر بار که ما واردش میشیم میگیره و این یعنی سری بعدی دوباره همون سرچ با همون واژه رو انجام بدیم گوگل نتایج تکراری و همونارو دقیقا به ما نشون میده . اما این به این معنی نیست سایتایی که اون بالا بالاها هستن حتما رتبه ی بهتری نسبت به سایت های پایین تر دارن .
این سرچ ها در حالت عادی که ما انجام میدیم میتونم بگم نتایج دقیقی نیست و ما نمیتونیم در این حالت تشخیص بدیم که رتبه ی کدوم سایت بهتر هستش : )
البته شاید خیلی از شما دقیق منظور من رو نگرفته باشید اما عیبی نداره هر چی شما با من پیش بیاین و در اینده مطالب جدید تر یکمی تخصصی تر رو بهتون بگم ایناهارو مثل اب خوردن متوجه میشید . البته این موردی که دارم راجبش مطلب مینویسم اصلا بحث سختی نیست و یکمی فکر کنید میگیرید من چی دارم میگم .
برای رفع این مساله چنتا راه هستش که وقتی عبارتی رو سرچ میکنیم و میخوایم سایت هایی که تو نتایج گوگل بما نشون میده واقعا طبق رتبه و برتری به ترتیب درست نشون داده بشه !
اولیش اینه چون در حالت عادی مرورگر رو باز میکنیم مثلا گوگل کروم و عبارتی رو سرچ میکنیم طبق اطلاعات قبلی سرچ های قبلی و داده های ذخیره شده تو کوکی ها و هیستوری نتایج دقیق نیست . و باید از حالت امن این مرورگر استفاده کنیم یعنی استفاده از حالت incognito window که با کلید ترکیبی های Ctrl+Shift+N میتونید این پنجره ی جدید رو باز کنید . ( مرورگر گوگل کروم )
در این حالت هیچ اطلاعاتی ذخیره نمیشه و هیستوری و کوکی ای وجود نداره ! در نتیجه هر سرچی که از این طریق تو گوگل انجام میدید و نتایجی رو که به شما نشون میده میشه گفت دقیق تر و ذرست تره : )
راه بعدی ای که وجود داره که من خیلی توصیه نمیکنم اینه هر بار مرورگرتون رو باز کردید و خواستید از گوگل استفاده کنید قبلش کوکی ها و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید . ( که البته گفتم این روش اصلا بهینه نیست از نظر من و یک کار بیهودس )
و اما این راهی که بهتون میگم خیلی کاربردی تر و جدید تره !
و نیازی نیست از حالت امن مرورگر ها استفاده کنید فقط کافیه وقتی عبارت www.google.com/ رو وارد کردید
بعد از /
عبارت pws=0 رو وارد کنید . ( www.google.com/pws=0 )
اتفاقی که میوفته این هستش که حالا در این حالت وقتی عبارتی رو سرچ بکنید . نتایج درست و واقعی تری رو بهتون نشون میده دقیقا طبق امار و رتبه و بقیه معیار ها !
گوگل برای نمایش نتایج با چیزی که ما سرچ میکنیم موقیعیت جغرافیایی یا لوکیشن ما رو هم در نظر میگیره که تو کدوم کشور هستیم , کدوم استان , دوم شهر و
یعنی اینکه اگر من از مشهد و جایی که هستم مثلا سرچ کردم " مکان های دیدنی و جذاب " دقیقا عین همینو یک نفری از تبریز سرچ کنه نتایجی که بما نشون میده کاملا میتونه متفاوت باشه !
خواستم بگم و متوجه بشید که گوگل برای نمایش نتایج کلی معیار های مختلف رو در نظر میگیره و هوش مصنوعی به شدت قدرتمندی رو داره !
امید وارم این پست هم مفید بوده و باشه و تونسته باشید استفاده کنید .
درباره این سایت