نمایش دقیق و واقعی تر در گوگل 

با سلام 

در این پست میخوام راجب با نمایش نتایج گوگل  صحبت کنم 

و اینکه بدونیم آبا هر چیزی رو که ما سرچ میکنیم و نتایجی رو که گوگل به ما نشون میده مطمئنا دقیق و درست هستش یا احتمالش هست یکسری سایتارو بالا پایین نشون بده و نمایش دقیقی نباشه ؟ !!

زمانی که ما از گوگل استفاده میکنیم و با هر مرورگری وارد گوگل میشیم و هر سرچی که انجام میدیم و هر فعالیتی که میکنیم یکسری داده ها یا اطلاعات رو گوگل از ما میگیره بدونکه که ما در جریان باشیم یا اینکه بدونیم ! و اینکه یکسری داده ها هم در قالب کوکی ها یا هیستوری رو سیستم ما ذخیره میشه .

میخوام بگم که اگر ما یکبار سرچ کردیم " دانلود اهنگ های جدید " و نتایجی رو به ما نشون داد اطلاعاتی از اون سرچ در قالب کوکی و هیستوری میره میشینه رو سیستم و مرورگر اون رو هر بار که ما واردش میشیم میگیره و این یعنی سری بعدی دوباره همون سرچ با همون واژه رو انجام بدیم گوگل نتایج تکراری و همونارو دقیقا به ما نشون میده . اما این به این معنی نیست سایتایی که اون بالا بالاها هستن حتما رتبه ی بهتری نسبت به سایت های پایین تر دارن . 

این سرچ ها در حالت عادی که ما انجام میدیم میتونم بگم نتایج دقیقی نیست و ما نمیتونیم در این حالت تشخیص بدیم که رتبه ی کدوم سایت  بهتر هستش : )

البته شاید خیلی از شما دقیق منظور من رو نگرفته باشید اما عیبی نداره هر چی شما با من پیش بیاین و در اینده مطالب جدید تر یکمی تخصصی تر رو بهتون بگم ایناهارو مثل اب خوردن متوجه میشید . البته این موردی که دارم راجبش مطلب مینویسم اصلا بحث سختی نیست و یکمی فکر کنید میگیرید من چی دارم میگم .

برای رفع این مساله چنتا راه هستش که وقتی عبارتی رو سرچ میکنیم و میخوایم سایت هایی که تو نتایج گوگل بما نشون میده واقعا طبق رتبه و برتری به ترتیب درست نشون داده بشه !

اولیش اینه چون در حالت عادی مرورگر رو باز میکنیم مثلا گوگل کروم و عبارتی رو سرچ میکنیم طبق اطلاعات قبلی سرچ های قبلی و داده های ذخیره شده تو کوکی ها و هیستوری نتایج دقیق نیست . و باید از حالت امن این مرورگر استفاده کنیم یعنی استفاده از حالت incognito window که با کلید ترکیبی های Ctrl+Shift+N میتونید این پنجره ی جدید رو باز  کنید . ( مرورگر گوگل کروم ) 

در این حالت هیچ اطلاعاتی ذخیره نمیشه و هیستوری و کوکی ای وجود نداره ! در نتیجه هر سرچی که از این طریق تو گوگل انجام میدید و نتایجی رو که به شما نشون میده میشه گفت دقیق تر و ذرست تره : ) 

راه بعدی ای که وجود داره که من خیلی توصیه نمیکنم اینه هر بار مرورگرتون رو باز کردید و خواستید از گوگل استفاده کنید قبلش کوکی ها و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید . ( که البته گفتم این روش اصلا بهینه نیست از نظر من و یک کار بیهودس ) 

و اما این راهی که بهتون میگم خیلی کاربردی تر و جدید تره !

و نیازی نیست از حالت امن مرورگر ها استفاده کنید فقط کافیه وقتی عبارت www.google.com/ رو وارد کردید 

بعد از /   

عبارت  pws=0 رو وارد کنید . ( www.google.com/pws=0 )

اتفاقی که میوفته این هستش که حالا در این حالت وقتی عبارتی رو سرچ بکنید . نتایج درست و واقعی تری رو بهتون نشون میده دقیقا طبق امار و رتبه و بقیه معیار ها !

گوگل برای نمایش نتایج با چیزی که ما سرچ میکنیم موقیعیت جغرافیایی یا لوکیشن ما رو هم در نظر میگیره که تو کدوم کشور هستیم , کدوم استان , دوم شهر و

یعنی اینکه اگر من از مشهد و جایی که هستم مثلا سرچ کردم " مکان های دیدنی و جذاب " دقیقا عین همینو یک نفری از تبریز سرچ کنه نتایجی که بما نشون میده کاملا میتونه متفاوت باشه !

خواستم بگم و متوجه بشید که گوگل برای نمایش نتایج کلی معیار های مختلف رو در نظر میگیره و هوش مصنوعی به شدت قدرتمندی رو داره !

امید وارم این پست هم مفید بوده و باشه و تونسته باشید استفاده کنید .

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوگل ,نشون ,حالت ,نتایج ,میکنیم ,استفاده ,نشون میده ,استفاده کنید ,گوگل کروم ,گوگل برای ,برای نمایش ,برای نمایش نتایج
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Arthur میلاد رحمتی طولارود فرداي روشن چگونه بهترین برند تشک را تشخیص بدهیم baghbani خرید کاندوم Shelly کتونی ورزشی